logo
ارسال به سراسر کشور

ارسال در کمترین زمان ممکن

آنچه در این مقاله میخوانید
نصب موزاییک پلیمری
آنچه در این مقاله میخوانید

آموزش نصب موزاییک پلیمری در ۳ مرحله

نصب موزاییک پلیمری (Installation of polymer mosaic) که یک سنگ مصنوعی است شامل روند خاصی می‌شود که در ادامه این مقاله به‌طور ویژه به بررسی آن خواهیم پرداخت. دقت داشته باشید که نصب موزاییک پلیمری یک امر تخصصی است که باید توسط یک نصاب حرفه‌ای و باسابقه انجام بگیرد. عدم رعایت نکات فنی در انجام این کار ممکن است نتایج بدی را به دنبال داشته باشد. در این نوشته با ما باشید تا نحوه دوغاب ریزی موزاییک و نکات ان را بدانید.

شیوه نصب موزاییک پلیمری

شیوه نصب موزاییک پلیمری

شیوه نصب موزاییک پلیمری یا روش اجرای موزاییک پلیمری به چه صورت است؟ خیلی از افراد تصور می‌کنند که نصب موزاییک پلیمری مثل موزاییک‌های قدیمی و بتنی شامل روند آسانی می‌شود که تنها با استفاده ملات ساده انجام‌پذیر است؛ اما حقیقت ماجرا خلاف این جریان است. با خواندن ادامه این مقاله درک کاملی از شیوه نصب موزاییک پلیمری به دست خواهید آورد.

  • مرحله اول | زیرسازی مناسب

اولین مرحله از روند نصب موزاییک پلیمری با زیرسازی مناسب آغاز می‌شود. عمل زیرسازی و شیب بندی باید به صورت اصولی انجام بگیرد تا از این طریق بتوان از هرگونه شکستگی، لب پر شدن یا لق شدن موزاییک پلیمری جلوگیری نمود.

در این خصوص به خاطر بسپارید که امکان نصب موزاییک پلیمری به‌طور مستقیم بر روی خاک وجود ندارد. در ابتدا باید یک مخلوط طبیعی از قلوه‌سنگ، شن و ماسه برای زیر کار درست کنید و سپس روی سطح مورد نظر قرار دهید. در این روند به هیچ عنوان از نخاله های ساختمانی استفاده نکنید چرا که جلوه نهایی کار را شدیداً خراب می‌کند.

پس از ساخت ملات باید بر روی آن آب بگیرید و سپس با استفاده از غلطک، آن را به میزان تراکم و صافی مورد نظر برسانید. در ادامه با بهره‌گیری از شلنگ تراز یا دوربین از تراز بودن کف اطمینان حاصل کنید.

در آخرین مرحله از زیرسازی، می‌توانید از ملات ماسه و سیمان جهت پوشاندن کف پروژه استفاده نمایید. تا بدین ترتیب شیب سازی و زیرسازی به نحو احسن صورت بگیرد. دقت داشته باشید که برای جلوگیری از بروز هرگونه ‌مشکل، باید سطح کاملاً صاف و همواری را ایجاد کنید.

  • مرحله دوم | نحوه ساخت ملات زیر کار

پس از اتمام مرحله زیرسازی، به مرحله نصب موزاییک پلیمری می‌رسیم. ملات زیر کار مورد نیاز برای نصب موزاییک پلیمری با دیگر موزاییک‌ها کمی تفاوت دارد. به‌طورکلی برای اجرای موزاییک پلیمری می‌توان از 2 نوع ملات بهره برد:

  1. ملات زیر کار اولیه: ترکیب سیمان، ماسه و آب
  2. ملات زیر کار ثانویه: ترکیب سیمان سفید، سیمان سیاه، پودر سنگ و ماسه (غلظت این ملات باید به صورت عسلی باشد)

پیشنهاد می‌شود برای نصب موزاییک پلیمری از ملات دوم استفاده نمایید. در نصب موزاییک به روش دوم، ملات را به‌گونه‌ای حاضر کنید که بعد از چکش خوردن، محصول به خوبی با ملات قاطی شود، به شکلی که از درزها بیرون بزند. این درزها را می‌توان با کنار هم چیدن موزاییک‌ها در هنگام اجرا پر نمود.

  • مرحله سوم | بندکشی اصولی و درست

بندکشی اصولی و درست

بهتر است پس از کنار هم چیدن موزاییک‌ها در طرح هایی که دارای آج زیادی هستند از دوغاب استفاده نکنید، چرا که احتمال کثیف شدن آن بسیار بالا خواهد بود. پر نمودن درز موزاییک با استفاده از دوغاب مهارت یک استاد حرفه‌ای را طلب می‌کند. در عوض شما می‌توانید جهت نصب موزاییک پلیمری، از روش زیر برای بندکشی استفاده کنید.

توجه داشته باشید که نحوه بندکشی موزاییک پلیمری به این طریق است که پس از گذشت 24 ساعت از زمان نصب، اگر موزاییک ‌های شما دارای رنگ‌بندی روشن یا سفیدی بودند از ترکیب مصالح پودر سنگ و سیمان سفید استفاده کنید. از طرفی اگر رنگ‌بندی موزاییک ‌های شما طوسی یا تیره می‌باشد، بهتر است از ترکیب مصالح سیمان سیاه و پودر سنگ استفاده نمایید. حال با توجه به اصول رنگ‌بندی، ترکیب پیشنهادی را مخلوط کنید و سپس بر روی سطح موزاییک ‌های پلیمری بریزید.

در ادامه به کمک یک جارو ترکیب ریخته شده را بر روی موزاییک‌ها بکشید. در نهایت ملات را با کاردک مخصوص به سمت داخل درز های موزاییک هدایت کنید و سپس به صورت قطره‌ای و با فشاری کم، آب را بر روی کار نهایی بریزید. ریختن آب باعث باعث افزایش استحکام و زیبایی کار نهایی می‌شود.

  • تمیز کردن:

توجه داشته باشید که نکته مهم اولیه در نحوه بندکشی موزاییک پلیمری این است که ابتدا سطحی که می‌خواهید موزاییک روی آن نصب کنید، باید تمیز و صاف شود. هر گونه ذرات، گرد و غبار، چربی یا لکه باید از روی سطح پاک شود. پس از اتمام نصب موزاییک، هر چسب‌های اضافی یا لکه‌های ظاهری را با یک ابزار نرم و مرطوب تمیز کنید.

  • خشک کردن:

مطمئن شوید که موزاییک‌ها به خوبی خشک شوند و لایه چسب به طور کامل سفت شود قبل از استفاده از سطح.

روش دوغاب ریزی موزاییک پلیمری

روش دوغاب ریزی موزاییک پلیمری

روش دوغاب ریزی موزاییک پلیمری یکی از روش‌های معمول برای نصب موزاییک پلیمری است که در زمینه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد، از جمله پله‌ها، زمین‌های خارجی و داخلی، حمام‌ها و غیره. این روش باعث ایجاد یک پوشش یکنواخت و مقاوم بر روی سطح مورد نظر می‌شود. در زیر یک راهنمای مختصر برای انجام روش دوغاب ریزی آورده شده است:

برای نصب موزاییک‌ پلیمری به روش دوغاب ریزی می‌بایست در ابتدا یک لایه ملات خشک (با نسبت سیمان به ماسه بالاتر) بر روی سطح بریزید و پس از آن نیز به ریختن دوغاب مشغول شوید.

پس از این مرحله می‌توانید با ضربه ‌های چکش پلاستیکی، اجازه دهید که دوغاب تمامی درز های بین موزاییک ‌های پلیمری را بپوشاند. در نهایت اضافی دوغاب نیز از لابه‌لای درزها بالا می‌آید و از سطح کفپوش خارج می‌شود.

در آخرین مرحله بعد از نصب موزاییک پلیمری، دوغاب مازاد را از سطح کار تمیز می‌کنیم و سپس 48 ساعت موزاییک را به حال خود رها می‌کنیم تا به‌طور کامل خشک شود.

سخن پایانی

مصالح ساختمانی امامیان عرضه‌کننده انواع و اقسام موزاییک در سراسر کشور از جمله واش بتن، موزاییک پرسی، موزاییک پلیمری، کفپوش بتنی پرسی و… در خدمت مشتریان گرامی است. شما عزیزان می‌توانید هر نوع موزاییک حیاط و موزاییک پارکینگ را با قیمت مناسب و کیفیت درجه یک را از مجموعه امامیان تهیه نمایید.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *