جداول بتنی از جمله قطعات پرکاربردی هستند که جهت محدود سازی فضاها، زیباسازی شهرها و هدایت آبهای سطحی معابر مورد استفاده قرار میگیرند. نکته حائز اهمیت این است که اگر اصول تولید جدول بتنی به درستی رعایت نشود، ممکن است این جداول به مرور ظاهر خراب و فرسودهای پیدا کنند و در نتیجه چهره نامطلوبی را به شهر بدهند.
رعایت اصول تولید جدول بتنی چه اهمیتی دارد؟
جدول بتنی محصولی بسیار کاربردی است که برای زیبا سازی یا مرزبندی میان دو محیط و همچنین امور محوطه سازی بیشترین استفاده را دارد. در صورت خرابی جداول بتنی یا فرسودگی آنها، نه تنها ظاهر شهر چهرهای نامطلوب پیدا میکند، بلکه تعمیر و تعویض آنها نیز هزینههای زیادی را طلب میکند. در نتیجه پیشنهاد میشود با رعایت اصول تولید جدول بتنی، عمر مفید این جداول را تضمین نمایید.
در ادامه این مقاله قصد داریم تا به طور مختصر و مفید با اصول تولید جدول بتنی آشنایی پیدا کنیم و نکات مربوطه را در زیر ذره بین بررسی کنیم.
روش های ساخت جدول بتنی
در ادامه این مطلب به معرفی انواع جدول های بتنی و نحوه تولید آنها میپردازیم و سپس اصول تولید جدول بتنی را مورد بررسی قرار میدهیم.
اصول تولید جدول بتنی به سبک معمولی
در روش معمولی تولید بتن ، ابتدا آن را در قالب میریزند و پس از گذشت مدتی معین، قالبها را باز میکنند و بعد از عمل آوری و قطعه بندی مناسب برای نصب آماده میشوند. در روشهای سنتی جهت افزایش دوام قطعه، نسبت آب به سیمان را کمتر انتخاب میکنند و این کار با کمک مواد افزودنی روان کننده انجام میشود. در این روش برای افزایش استحکام در برابر دوران یخبندان و آب شدگی، از مواد حباب ساز استفاده میکنند.
نکته: تقریباً تمام تولیدکنندهها جهت افزایش مقاومت بتن در برابر عوامل آسیبزایی همچون یخبندان، از مواد حبابزا استفاده میکنند. همچنین دقت داشته باشید که یکی از اصول تولید جدولهای بتنی بهروش معمولی توجه نسبت آب به سیمان است. در واقع هر چه آب نسبت به سیمان کمتر باشد، محصول نهایی دوام و ماندگاری بیشتری خواهد داشت.
اصول تولید جدول بتنی به سبک ویبره ای
جداول بتنی ویبرهای یکی از انواع کفپوش های بدون ساب و فشار پرسی محسوب میشوند که با استفاده از از میکسر یا مخلوط کن بتن و یک تسمه نقاله مجهز تولید میشوند. در تولید این نوع کفپوش، از قالبهای لاستیکی در طرحهای گوناگون استفاده میشود به نحوی که طرح قالب آن پس از خشک شدن بر روی کفپوش حک میگردد.
اصول تولید جدول بتنی به سبک پرسی
تولید جدول بتنی به روش پرسی به دو صورت روش پرسی خشک و روش پرسی تر قابل انجام است. در این روش بتن با همان روش سنتی حاضر شده و پس از اینکه در قالب ریخته شد با استفاده از دستگاه پرس زیر فشار قرار میگیرد تا آب از پوسته و هسته مرکزی آن خارج شود. این جداول به دلیل خالی بودن پوسته و هسته از آب، در برابر یخ زدگی مقاومت بالایی از خود نشان میدهند و از همین روی یک انتخاب مناسب برای مناطق سردسیر به شمار میروند.
اصولاً برای ساخت جدولهای پرسی نیازی به تعداد زیادی قالب نیست. همچنین تولید جداول با این روش با سرعت بسیار بالایی انجام پذیر است. از همین روی امروزه تولید جداول بتنی به روش پرسی با استقبال زیادی مواجه شده است.
لازم به ذکر است که شما میتوانید انواع جدول بتنی باکیفیت و بادوام را با قیمت بسیار مناسب بصورت آنلاین و حضوری از مجموعه امامیان تهیه نمایید. برای کسب اطلاعات دقیق درباره قیمت و نحوه ارسال با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
اصول تولید جدول بتنی
در نظر داشته باشید که در تولید جداول بتنی، بهتر است از ماسههای شکسته نشده و حدالامکان گرد گوشه استفاده کرد چرا که ماسه شکسته مصرف سیمان را تا حدود 10 درصد افزایش میدهد و در کل توجیه اقتصادی و فنی ندارد. همچنین بهترین زمان برای عمل آوری و مخلوط کردن میکسر حداکثر 1.5 دقیقه میباشد، مگر اینکه بتوان در کمتر از این زمان بتن همگن را به دست آورد.
سیمان فلهای را به جای انبارهای بنایی در انبار های فلزی یا سیلو سیمان نگهداری کنید. حداکثر مدت انبار کردن سیمان فلهای نباید بیشتر از 4 ماه باشد برای نگهداری از سیمان پاکتی، بهتر است کف انبار حداقل 80 سانتی متر از کف زمین بلندتر باشد. همچنین بهتر است این انبار بدون پنجره باشد.
سخن پایانی
مجموعه امامیان موزاییک عرضه کننده انواع و اقسام موزاییک در سراسر کشور از جمله واش بتن، موزاییک پرسی، موزاییک پلیمری، کفپوش بتنی پرسی و … در خدمت مشتریان گرامی است. شما عزیزان میتوانید هر نوع موزاییک حیاط و موزاییک پارکینگ را با قیمت مناسب و کیفیت درجه یک را از مجموعه امامیان تهیه نمایید.